TETRISK
     

 

 

 

Ügyfelek menüpont
 
 

Az ügyfeleket kezelheted külön is a programban. Elképzelhető, hogy olyan ügyfelet szeretnél rögzíteni akihez nem tartozik szerződés. Sokkal egyszerűbb ha nem a 'rögzítés' menüpontban hanem itt viszed fel az ügyfelet.

 

Ha meghívod ezt a menüpontot, akkor az eddig rögzített ügyfelek adatait látod táblázatos formában. Felvihetsz, módosíthatsz, törölhetsz ügyfeleket. Törölni csak egyesével lehet ügyfelet.

 

Mivel lehetséges, hogy olyan ügyfelek is találhatóak a rendszerben akikhez már nem tartozik élő szerződés és olyanok is akikhez egyáltalán nem tartozik szerződést, ezért az ügyfeleket a beállítások/színek menüpontban hozzárendelt különböző háttérszínekkel különböztettük meg.

 

Olyan ügyfelet akinek van élő vagy törölt szerződése a rendszerben nem törölhetsz mindaddig amíg kötvény kapcsolható hozzá.

 

Könnyítés, hogy ha egy ügyfélen jobb egérgombot nyomsz, akkor feljön egy menü amiben gyorsabban rendelhetsz ügyintézéseket ahhoz a célszemélyhez.

 

Kötvényt rögzíthetsz az ügyfélhez, tennivalót vihetsz fel (ügyfélszintű), dokumentumokat rendelhetsz hozzá vagy akár e-mail-t küldhetsz neki. Az e-mail küldés külső beállított alapértelmezett levelező rendszert hív meg, mint például Outlook vagy Thunderbird.

 

Betettük a boríték nyomtatása funkciót ide is, mert előfordulhat, hogy olyan személynek szeretnél levelet küldeni akihez még nem tartozik szerződés.

 

A 2.0.3 verziótól elérhető a jobb felső sarokban egy gomb, amivel az itt listázott ügyfeleket ki tudod tenni Excel formátumba.

 

Például ha a szerződő egy társasház és a Tetrisk-ben nem oda kellene küldened levelet hanem a közös képviselő cégnek, aki mondjuk nem az ügyfeled, mert nem tartozik hozzá szerződés, akkor a közös képviselő céget az ügyfelekhez felrögzítve már is tudsz borítékot címezni hozzá.


 

 

 

 


KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKEL
 


Minden jog fenntartva - email: info@tetrisk.hu