TETRISK
     

 

 

 

Listázás
 
 

Ha meghívod ezt a menüpontot, akkor megjelenik egy ablak, melyben kiválaszthatod, hogy mely oszlopok legyenek láthatóak a program főoldalán. Amennyiben kilépsz a programból, úgy ezt a beállítást elmenti és úgy fogja megjeleníteni az adatokat a következő indításnál is ahogy azt utoljára beállítottad.

 

Például ha semmi szükséged nincs arra az oszlopra, hogy lásd az ügyfél levelezési címét, akkor ezeket kiszedve az oszlopsorrendben nem fogod megtalálni, de a program továbbra is nyilván fogja tartani.

 

Amennyiben létrehoztál egyéni kötvény adatmezőket (például: kockázatviselési hely címe vagy biztosított neve (pl. életbiztosításnál) akkor ezeket az adatokat is ki lehet tűzni a főképernyőre. Három lehetőséget ajánl fel a Tetrisk, melyben kiválasztható az adott mező neve. (Ha nincs létrehozva adatmező, akkor ezt nem ajánljuk fel!)

 

Ha régebbi Tetrisk-et használsz, akkor ha kiválasztottad a megfelelő mezőket, melyeket látni szeretnél a táblázatos főképernyőn, a rendszer frissíti az oszlopszerkezetet az eredeti állapotra, tehát előfordulhat, hogy ha nem azt az oszlopszerkezetet használod amit a program alapból felajánl, akkor vissza kell majd állítania a neked megfelelőt.

 

Ha mégsem működne megfelelően, akkor az alábbiakat hajtsd végre:

 

1. Kattints a főképernyőn egy szerződésre és ott a jobb egérgombot nyomd meg. Erre feljön egy menüpont, ott válaszd a legalsó pontot az "eredeti oszlopsorrend" lehetőséget és a kérdésre válaszd az Igen lehetőséget.
 

2. A LISTÁZÁS menüpontban a Saját kötvény mezők értékét állítsd mindhárom esetben ÜRES státuszra és nyomd meg a Listáz gombot.
 

3. Lépj ki a Tetrisk programból, akkor elmenti az aktuális státuszokat a rendszer.
 

4. Lépj be a Tetrisk-be és a LISTÁZÁS menüpontban állítsd be a kívánt mezőket.

 

Minden egyes mező választása után a rendszer csak akkor tudja értelmezni, ha frissíted a főképernyőt. Ezt a MIND gomb megnyomásával tudod megtenni az Összetett szűrés gomb mellett.

 


 

 


KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKEL
 


Minden jog fenntartva - email: info@tetrisk.hu