TETRISK
     

 

 

 

Szűrések
 
 

Még nem módosított szerződések
 

Ezzel az opcióval azon szerződések listáját tudod előhívni, melyek évfordulójukat már átlépték, de nem módosítottad a Tetrisk-ben. Változhatott az éves díja, B/M fokozata, stb..

 

Amennyiben nem tiltottad le (Fájl/Beállítások menüpontban), akkor a rendszer a Tetrisk indításakor is jelzi ezt egy ablakban. Ha éppen akkor nincs rá időd és nem foglalkozol vele, akkor ez a menüpont alkalmas arra, hogy újra előhívd ezeket a szerződéseket.

 


5 évnél régebbi, törlendő ügyfél adatok
 

 

Miért: Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a; a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. tv. 155. §-a; a dm hozzájárulások tekintetében a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a. A létrejött szerződések esetében a szerződés megszűnésétől számított 5 év elteltével a nyilvántartásból törölni kell a személyes adatok védelmében az alábbi kötvényeket és hozzájuk tartozó ügyfél és szerződés adatokat. A rendszer leszűri ezeket a szerződéseket, melyeket neked kell törölnöd manuálian a Tetrisk-ből, mivel Te vagy az aki az adatokat kezeli.

 

 

30 napja lejárt díjfizetésű szerződések

 

 

Ha kitöltötted a kötvény fülön található 'díjjal rendezve eddig' mezőt akkor a rendszer figyeli, hogy az éppen aktuális dátumhoz képest és az ott beírt dátumhoz képest eltelt-e 30 nap és ha igen akkor leszűri azokat és megjeleníti. Ez a funkció csak az élő vagy határozott státusszal rendelkező szerződések esetén működik!

 

 

Lezárásra váró szerződések

 

 

Azt a szerződést nevezzük lezárásra várónak (törölt státuszba történő átállítása javasolt) ahol a kötvény adatlapon a szerződés vége dátum ki lett töltve, a szerződés élő vagy határozott státuszú és a mai nap előtti a vége dátum. Ezeket listázza ki a menüpont. Célszerű ezeket ellenőrizni és a státuszukat törölt-re átállítni.

 

 

Összefoglaló információk

 

 

Erre a menüpontra megmutatja a rendszer, hogy jelenleg milyen elvégzendő feladataid vannak amiket felvittél a Teendők-höz. Ha a sorok mellett lévő számra kattintasz, akkor leszűri azokat a szerződéseket amik ebbe a kategóriába esnek.

 


 

 


KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKEL
 


Minden jog fenntartva - email: info@tetrisk.hu