TETRISK
     

 

 

 

Tennivalók
 
 

Ügyfélhez vagy kötvényhez rendelhető tennivaló felvitele, kezelése

 

 

A tennivalók ismét egy fontos része a Tetrisk-nek ezért bővebben fogunk kitérni a leírására. A menüpont meghívása után a tennivalók főképernyőjét hívod meg. Itt a felvisz gombbal rögzíthetsz eseményeket.

 

Esemény lehet akár egy későbbi időpontban történő találkozód az ügyféllel, egy casco fotózásának későbbi időpontja, esetleg egy telefonhívás amit megígértél és 1-2 nappal később realizálódik.

 

Amint a felvisz gombot megnyomod megjelenik a Felviteli ablak.

 

Tennivaló: Ide kell beírnod a teendő megfogalmazását.
 

Kapcsolódik: A teendő kapcsolódhat csak ügyfélhez, ügyfélhez és azon belül egy bizonyos kötvényéhez vagy egyikhez sem (pl. el kell menni a gyermekért óvodába). Amennyiben ügyfélhez kapcsolódik, úgy a legördülő menüből kiválaszthatod az ügyfelet és ha kötvényhez is tartozik, akkor pedig az ügyfél alá tartozó kötvények között válogathatsz. Ezt megspórolhatod úgy, hogy a főképernyőn amikor a Tetrisk-et elindítod, a kötvény melyhez tennivalót szeretnél rögzíteni, rákattintasz és a jobb egérgomb segítségével ÚJ Tennivalót rendelsz hozzá. Ilyenkor a program automatikusan kitölti a kért mezőket.
 

Tennivaló ideje: Itt kell megadnod azt a dátumot, melyre a tennivaló vonatkozik.
 

Legyen emlékeztető ekkor: Itt kell megadnod, hogy a Tetrisk mikor emlékeztessen az eseményre. Ha bejelölöd a "hangjelzéssel" jelölőnégyzetet is, akkor a beállításoknál használt alapértelmezett vagy az általad megadott hanggal is figyelmeztet.
 

Megjegyzés: Bármi amit hasznosnak tartasz a teendővel kapcsolatban.

 

Ha elérkezett a dátum, a program amennyiben jelölted akkor hanggal vagy ha jelölted, akkor villogással is, ha nem akkor csak kiírással a bal alsó sarokba jelzi a teendőid.

 

Ha kétszer kattintasz ebbe a mezőbe, akkor megjelenik az aktuális teendőd, melyet vagy elvégezve státuszra állíthatsz vagy elhalaszthatod +10 perccel. Ilyenkor automatikusan átírásra kerül az emlékeztető dátuma és újra indul a teendő megfigyelése.

 

Ha egy tennivalót elvégeztél, akkor a tennivalók listájában egy pipa ikon jelenik meg a sor elején. Ezen felül még a mező háttérszíne is megváltozik, hogy jobban kitűnjön, mely tennivalókra nem kell már figyelned. Ha olyan sok sor jönne össze, hogy esetleg már kezelhetetlen, akkor szűrni is tudsz a teendőkre, de gombnyomással akár törölni is tudod az összes elvégzettet.

 

A program jobb alsó sarkában találsz egy ikont, melyen egy naptár látható. Ha erre az ikonra kattintasz, akkor a tennivalók egy naptárba lesznek láthatókat, mely naptárba természetesen tudsz úgy is tennivalót rögzíteni, hogy a megfelelő napon lévő "új" ikonnal felviszed azt.

 

Ez egy átláthatóbb formája a tennivalók megtekintésének. Az egyszerűbb megjelölés érdekében sárgával jelöljük az aktuális napot és zöld háttérrel azokat a napokat ahol teendőket rögzítettél.

 

 


 

 


KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKEL
 


Minden jog fenntartva - email: info@tetrisk.hu